Skip to content Skip to footer

Diversificarea serviciilor societății MARINA PROPERTIES CONSTRUCT S.R.L.

Denumirea beneficiaruluiMARINA PROPERTIES CONSTRUCT S.R.L.
Scopul proiectului:

Creșterea competivității și dezvoltarea societății Marina Properties Construct S.R.L. prin introducerea în obiectul de activitate a lucrărilor de pregătire a terenului, executate pentru terți, ca urmare a creării unei infrastructuri automatizate de executare a acestor tipuri de lucrări până la sfârșitul anului 2018.

Obiectivele specifice:
  • Utilizarea tehnologiilor noi, inovative și diversificarea serviciilor prestate prin crearea unei infrastructuri specifice executării lucrărilor de pregătire a terenului, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finanțare
  • Executarea unor lucrări de calitate într-un timp de execuție optim datorită gradului mare de automatizare al infrastructurii tehnice implicate în procesul tehnologic
  • Abordarea de noi segmente de clienți începând cu a 2-a jumătate a anului 2018 ca urmare a achiziționării echipamentelor specifice executării lucrărilor de pregatire a terenului și a formării unei echipe profesioniste în domeniul executării lucrărilor de pregătire a terenului, formată din 4 operatori și 1 asistent manager.
Rezultatele proiectului:
  • 4 active corporale achiziționate
  • 5 locuri de muncă nou create

Data de începere a proiectului (de semnare a contractului de finanțare) a fost 13 iulie 2018 și data de finalizare estimată a fost 31 mai 2019, proiectul fiind finalizat mai devreme, prin depunerea cererii de rambursare finală în aprilie 2019. Valoarea totală a proiectului, conform contractului de finanțare, a fost de 1.312.363,11 lei. Asistența financiară nerambursabilă a fost de 882.260,91 lei, din care valoarea nerambursabilă din FEDR: 749.921,77 lei, iar valoarea nerambursabilă din bugetul național: 132.339,14 lei. Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului (facebook.com/inforegio.ro).