Skip to content Skip to footer
Marina Properties
Building High Expectations

Înființată în anul 2014 societatea MARINA PROPERTIES CONSTRUCT S.R.L. a executat lucrări specifice dezvoltatorilor imobiliari mărindu-și constant portofoliul de proiecte, oferind clienților săi posibilitatea de a achiziționa imobile realizate la standarde înalte de calitate. Inițiativa înființării societății aparține domnului Alexandru Viorel Marina, ca urmare a experienței acumulate pe parcursul a peste 12 ani în care acesta a activat în domeniu construcțiilor civile din SUA.

Pe parcursul celor 5 ani de la înființare, societatea a dezvoltat proiecte în județul Cluj, printre care putem aminti: ansamblu rezidențial, Simion Musat, Bună Ziua, Galați, Mioriței, Anton Pann din Cluj-Napoca.

Proiectele dezvoltate până în prezent i-au asigurat societății dezvoltarea și stabilizarea poziției pe piață, precum și un mare avantaj competitiv pe piața imobiliară.

Viziunea societății Marina Properties Construct S.R.L. constă în diversificarea serviciilor oferite și abordarea unei noi categorii de clienți, prin crearea infrastructurii necesare executării lucrărilor de pregătire a terenului.