Proiecte

Diversificarea serviciilor societatii MARINA PROPERTIES CONSTRUCT S.R.L.

 

Denumirea beneficiarului: MARINA PROPERTIES CONSTRUCT S.R.L.

Scopul proiectului:

Cresterea competivitatii si dezvoltarea societatii Marina properties Construct S.R.L. prin introducerea în obiectul de activitate a lucrarilor de pregatirea terenului executate pentru terti ca urmare a crearii unei infrastructuri automatizate de executarea a acestor tipuri de lucrari pâna la sfârsitul anului 2018.

Obiectivele specifice:

  • Utilizarea tehnologiilor noi, inovative si diversificarea serviciilor prestate prin crearea unei infrastructuri specifice executarii lucrarilor de pregatirea terenului în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finantare
  • Executarea unor lucrari de calitate într-un timp de executie optim datorita gradului mare de automatizare al infrastructurii tehnice implicate în procesul tehnologic
  • Abordarea de noi segmente de clienþi începând cu a 2-a jumatate a anului 2018 ca urmare a achizitionarii echipamentelor specifice executarii lucrarilor de pregatirea terenului si a formarii unei echipe profesioniste în domeniul executarii lucrarilor de pregatire a terenului, formata din 4 operatori si 1 asistent manager.

Rezultatele proiectului:

  • 4 active corporale achizitionate
  • 5 locuri de muncă nou create 

Data de incepere a proiectului (de semnare a contractului de finantare) a fost 13 iulie 2018 si data de finalizare estimata a fost 31 mai 2019, proiectul fiind finalizat mai devreme, prin depunerea cererii de rambursare finala in aprilie 2019. Valoarea totală a proiectului, conform contractului de finantare, a fost de 1.312.363,11 lei. Asistență financiară nerambursabilă a fost de 882.260,91 lei, din care valoarea nerambursabila din FEDR: 749.921,77 lei, iar valoarea nerambursabila din bugetul national: 132.339,14 lei. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, site-ul web al Programului Operaţional Regional 2014-2020, www.inforegio.ro și pagina de Facebook a programului (facebook.com/inforegio.ro).

 

Log in