Str Pasteur

Pe parcursul celor 5 ani de la înființare, societatea noastra a dezvoltat proiecte în județul Cluj, printre care putem aminti: Ansamblu Galati, Mioritei si Anton Pann, oferindu-ne un mare avantaj competitiv pe piata imobiliara si ca urmare a calitatii  , seriozitatii  si designului deosebit al imobilelor.
Porning de la sloganul nostru  “Building High Expectations“ , de data aceasta va supunem atentiei un proiect cu panorama deosebita situat in zona centrala, vis-a-vis de Gradina Botanica, pe strada Louis Pasteur 48-50, colt cu str Ciresilor, la 5 min distanta de Piata Unirii, complex camine Hasdeu, UMF, Primaria Cluj-Napoca.

https://goo.gl/maps/q17Z5Emij7zZKWut5

Ansamblu  cuprinde 1 imobil de locuinte colective insumand 38 apartamente, cu 1, 2, 3  camere. Este amplasat pe un teren de 2140 mp cu spatiu verde, loc  de joaca pentru copiii, curte interioara inchisa, apartamentele fiind predate la stadiu de:

Finisaje interioare: 3 maini de glet, instalatie electrica finalizata cu prize si intrerupatoare, video -interfon, tamplaria REHAU cu 3 sticle si 5 camere, cu jaluzele actionate electric de la telecomanda, incalzire in pardosea de la Rehau, sapa, centrala termica in condensatie de la WIESSMAN, aer conditionat, izolare fonica intre apartamente, instalatii sanitare trase la pozitie, usa la intrare cu inchidere in 5 puncte. Spatiile comune vor fi finisate in baza unui proiect de design in armonie cu designul cladirii.

Finisaje exterioare: zidarie cu caramida Porotherm, termoizolatie cu vata, fatada ventilata ca si finisaj, sistem de iluminare cu LED pe fatada, balcoane inchise cu sticla si Alucobond, gresie montata pe picioruse, camera de supraveghere, greso-granit pe casa scarii, lift Schindler, fiecare nivel dispunand de o camera a contoarelor, parcari subterane si adapost de protectie civila.

Termenul de finalizare al ansamblului va fi  Iunie  2021, preconizam CF-urile in august 2021. 

Log in